پروبارآبیش از ترکیب پروتئین کینوا، سویق کامل، انجیر،خرما عسل، پودر کاکائو، جو دو سر پرک تهیه شده است پروتئین کینوا موجود در پروتئین بار حاوی اسید آمینه های ضروری بدن است.
مناسب افراد گیاه خوار
افرادی که گیاه خوار هستند تنها جایگزین مناسبی که تمام خواص گوشت را داشته باشند را در پروتئین کینوا میتوانند پیدا کنند، از این رو با مصرف پروبارآبیش میتوانند این نیاز اساسی بدن را به راحتی تامین کنند. پروتیین کینوا چون شاخص گلایسمی متوسط به پائینی دارد برای افراد دیابتی و افرادی که قصد دارن وزن خود را کنترل کرده و کالری کمتری دریافت کنند مفید است.
پروتئین کینوا فاقد گلوتن
پروتئین کینوا فاقد گلوتن است و برای افرادی که رژیم فاقد گلوتن دارند گزینه مناسبی است پروتئین کینوا موجود در پروبار آبیش باعث عضله سازی میشود و چون یک ترکیب کاملا طبیعی است مناسب ورزشکاران می باشد پروبار آبیش به خاطر داشتن انجیر سرشار از فیبر بوده و مشکلات گوارشی را نیز برطرف میسازد پروبار آبیش برای استخوان سازی نیز مفید است.
ترکیب خرما و عسل در پروبار آبیش آن را به منبع غنی آنتی اکسیدان تبدیل کرده که بسیاری از بیماری ها را از بدن دور نگه داشته و سیستم دفاعی بدن را تقویت می بخشد.
جو دو سر چه فوایدی دارد ؟
جو دو سر پرک که یکی از سالم ترین غلات روی کره زمین است در پروبار آبیش موجود بوده و بهترین منبع برای ویتامین ها و مواد معدنی است در پروبار آبیش مانند سایر محصولات آبیش از شیرین کننده های طبیعی و پرخاصیت مثل خرما و عسل استفاده شده که علاوه بر خوش طعم بودن برای سلامتی مصرف کنندگان مفید باشد یکی از ترکیبات مهم و مقوی موجود در پروبار آبیش سویق کامل است که خود به تنهایی بهترین ماده برای رفع بسیاری از نیازهای غذایی بدن است.
سویق چیست ؟
یکی از خوراکیهای ساده، بسیار مفید و البته کمتر شناختهشده در میان مردم سویق است. سویق با همه سادگیاش، یکی از خوراکیهایی است که برای رشد کودکان بسیار تأثیر دارد. سویق برای تقویت زنان باردار، وزنگیری جنین در ماههای آخر بارداری نیز استفاده میشود. برای تقویت افراد دیگر نیز میشود از سویق استفاده کرد. در ماه رمضان نیز از سویق میتوانید به عنوان یک غذای انرژیزا استفاده کنید.
از دانههای مختلف غلات، حبوبات و هسته میوهها یا برخی از خود میوهها و ترهبارها، سویقهای متنوعی تهیه میشود. مانند سویق گندم، جو، برنج، نخود، عدس، سنجد، سیب، کنار، کدوتنبل، دانه انار و خشخاش. گاهی سویقها را با هم ترکیب میکنند: مثل سویق گندم و جو. سویق گندم، سویق جو و سویق مخلوط گندم و جو (به نسبت مساوی) جزء مهمترین سویقها هستند.