فندق سرشار از ویتامین ها
فندق حاوی مقدار زیادی ویتامین B6، فولات، فسفر، پتاسیم و زینک (روی) است. ضمن اینکه از سایر خواص فندق میتوان به وجود چربیهای تک اشباعنشده و چربیهای چندتایی غیراشباع، اسیدهای چرب اُمگا ۶ و اُمگا ۹ مانند اولئیک اسید اشاره کرد. هر اونس از فندق معادل ۲۸ گرم است و ۱۱٫۲ گرم فیبر تولید میکند که دارای ۱۱ درصد RDI است. البته ناگفته نماند که فندق حاوی فیتیکاسید نیز هست. این ماده مانع جذب مواد معدنی، نظیر آهن و روی میشود.
فواید پودر کاکائو
کاکائو یکی از غنیترین منابع پلیفنل است. فلاوانول (Flavanol) زیادی هم دارد که تأثیرات آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی آن قوی است. اما فراوری و حرارت دادن، ممکن است باعث از دست رفتن خواص کاکائو شود. گاهیاوقات هم با مواد قلیایی ترکیب میشود تا تلخیِ آن کاهش یابد و همین، باعث کاهش ۶۰ درصدی محتوای فلاوانول میشود .
استویا و خواص بی نظیر آن
استفاده از استویا به جای شکر میتواند فواید چشمگیری برای سلامتی داشته باشد. استویا بهعنوان یک شیرینکنندهی بدون کالری شناخته میشود. یعنی میزان کربوهیدرات موجود در آن کمتر از ۵ گرم است. این گیاه میتواند با سایر مواد ترکیب شده و این امر بسته به آن ترکیبات میتواند کالری محصول را افزایش بدهد.
کالری موجود در استویا دقیقا صفر نیست. ولی به حدی کمتر از شکر است که میتوان آن را در دستهی شیرینکنندههای بدونکالری قرار داد.
شیرینی موجود در در این گیاه از ترکیبات طبیعی موجود در آن نشئت میگیرد. درنتیجه برای افرادی که ترجیح میدهند از غذاها و نوشیدنیهای طبیعی استفاده کنند، گزینهی بهتری محسوب میشود. کالری پایین استویا برای مبتلایان به دیابت و کسانی که بهدنبال کنترل وزن هستند نیز یک ویژگی مثبت محسوب میشود.
کره کاکائو
کره کاکائو فاقد کلسترول است و مهم ترین جزء شکلات تیره و حاوی اسید اولئیک، استئاریک و پالمتیک اسید می باشد. علی رغم این که میزان اسیدهای چرب اشباع شکلات بالا است ولی چون قسمت اعظم آن اسید استئاریک است و این اسید بر افزایش چربی خون بی تاثیر می باشد بنابراین یک اسید چرب خنثی محسوب شده و تاثیری بر کلسترول خون ندارد.
از دیگر ترکیبات کاکامو پلاس :گردو ، بادام ، کاکائو، تخم کتان ،پودر شاهدانه ، برنج قهوه ای ،پروتئین کینوا ، پودر جوانه گندم